O Dacia Logan a poliţiei, accidentată în timp ce urmărea o motocicletă în Chişinău

12 Noiembrie 2020, 12:14
Denis Godorozea
Nu toate urmăririle poliţiei sfârşesc frumos, cu prinderea celui urmărit şi triumfarea dreptăţii. Realitatea cruntă arată că uneori ele pot sfârşi ca şi cea de azi noapte din sectorul Botanica al capitalei, în care poliţistul a pierdut controlul volanului unei Dacia Logan, în timp ce gonea în urmărirea unei motociclete.
Potrivit comunicatului oficial publicat de Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău, totul s-a întâmplat noaptea trecută aproximativ la ora 00:45, când un echipaj al Batalionului de Reacţionare Operativă (BPRO), fiind angajat în serviciu patrulând drumurile capitalei, a observat o motocicletă ce se deplasa cu farul deconectat, fără vreun sistem de iluminare inclus, riscând, astfel, să provoace un accident rutier. Echipajul a solicitat conducătorului motocicletei să oprească, însă acesta s-a opus cerinţelor legale şi a înaintat în încercarea de a fugi de oamenii legii. Pornind în urmărire, şoferul automobilului de poliţie de model Dacia Logan, a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a tamponat într-un pilon de comunicaţii.

Ulterior la faţa locului a intervenit un echipaj al Secţiei documentare accidente rutiere. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma accidentului, iar cea mai bună parte a acestei istorii este că individul cu motocicletă, dar şi pasagerul său, au fost ulterior reţinuţi de angajaţii poliţiei, acum fiind cercetaţi pentru nesupunerea cerinţelor legale ale oamenilor legii.
0
1,934
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!