Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Accident în lanţ cu 55 de camioane din cauza ninsorii pe o autostradă din SUA

19 Decembrie 2020 - 08:33
Ilie Toma
A nins puternic în partea estică a SUA, în special în statele din nord-est. În ultimele zile, zăpada din unele regiuni a ajuns să măsoare peste 1 metru. Iar asta e provocat imediat dificultăţi de circulaţie, mai ales în interiorul oraşelor mari, unde mulţi şoferi nu obişnuiesc să-şi echipeze maşinile cu anvelope de iarnă, sau pe autostrăzi, unde traficul vine din diferite regiuni ale SUA, cu diferită climă.
Deşi stratul de zăpadă nu era atât de mare, ninsoarea a fost şi contextul unui accident major, produs acum două zile pe autostrada I-80 din Pennsylvania. Un număr de 55 de camioane şi alte 11 autoturisme s-au buşit pe rând, generând un blocaj imens de fiare contorsionate. Chiar şi şoferii care au reuşit ca prin minune să evite un accident, dar s-au pomenit blocaţi în adunătura de vehicule, au fost nevoiţi să aştepte curăţarea ulterioară a autostrăzii.

Din păcate, accidentul în lanţ a cauzat şi două decese, conform poliţiei statului Pennsylvania, unul direct, la faţa locului, şi altul dintr-o cauză medicală relaţionată cu acest accident. Autostrada buclucaşă a fost închisă vreme de 18 ore după accident. Puteţi vedea în video-ul de mai jos toată gravitatea celor produse, filmate de un şofer în clipele imediat de după accident, ba chiar când încă mai continuau să vină noi camioane înspre vehiculele deja accidentate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter