BMW-ul Seria 5 E34 de colecţie pe care nu-l prea vrea nimeni, pentru că e în motorizare incipientă şi-n dotări sumare

1 Martie 2021, 19:38
Ilie Toma
Unele maşini ar merita cu siguranţă o atenţie mult mai mare! Iar atunci când am văzut acest BMW Seria 5 E34, într-o condiţie superbă, ne-am mirat să aflăm că nu-i prea dau târcoale colecţionarii sofisticaţi, deşi arată impecabil şi e într-o stare tehnică superbă! Şi fiind produs în 1990, având deci peste 30 de ani şi având şanse să fie importat în ţară va vehicul istoric, ne-am gândit să-i dăm acestui BMW atenţia pe care o merită!
BMW-ul ăsta e scos la vânzare de o companie olandeză specializată în vehicule de colecţie şi e cel mai accesibil vehicul pe care-l au ei azi în ofertă. Asta ne-a mirat foarte mult, iar explicaţia pare să vină de la motorizarea 518i a acestei Serii 5, or, pentru E34, motorizarea asta a fost cea incipientă, fiind şi singura ce avea doar 4 cilindri. Nu era foarte puternică — motorul de 1.8 litri, aspirat natural, livra doar 113 CP şi 165 Nm.
Însă BMW-ul ăsta are un parcurs relativ mic pentru cei 31 de ani ai săi, de doar 99,996 km. Ar putea părea bizar că se vinde cu aproape exact 100 mii km, dar maşina are o carte de service detailată, cu toate vizitele la service documentate minuţios, iar asta o face şi mai valoroasă.
Şi apoi, se poate vedea şi din imagini că BMW-ul ăsta arată pur şi simplu impecabil, chiar dacă are un habitaclu cu tapiserie textilă. Până şi covoraşele din interior par păstrate în condiţie excelentă, iar pe dinafară maşina pare la fel de bine păstrată.
Şi acum, cu motorizarea asta, poate că acei colecţionari care caută exemplare care să crească indubitabil la preţ în timp, nu prea se înghesuie să cumpere acest exemplar BMW. Dar noi zicem că mulţi dintre fanii mărcii bavareze şi fanii modelului E34 ar putea avea o nostalgie plăcută pentru el, iar la cât de puţin costă acest exemplar impecabil, cu siguranţă cineva ar putea face o achiziţie de suflet, pur şi simplu de plăcere.
Cât costă, deci, acest BMW Seria 5 E34 în stare impecabilă, vândut acum în Olanda? Doar 6,950 euro! Sincer, la cât de bine arată, cât de documentată i-e istoria şi cât de puţin are parcurs, noi zicem că-şi merită banii cu vârf şi îndesat! Dar tu ce crezi?
0
4,456
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!