(VIDEO) Am testat Alpina XB7 în Moldova, SUV-ul de 621 CP, care costă 225 mii euro

20 Mai 2023
Ilie Toma
Ceva timp în urmă, publicam o ştire despre primul exemplar Alpina XB7 importat în Moldova, şi promiteam să-l testăm. De fapt, este şi primul exemplar Alpina importat vreodată ca şi automobil nou în Moldova, or abia de curând, de când Alpina a fost cumpărată de BMW Group la nivel internaţional, modelele Alpina pot fi cumpărate în showroom-uri BMW. Ei bine, am testat acest unic Alpina XB7 în Moldova, SUV-ul de 621 CP, care costă mai mult decât am fi aşteptat, tocmai 225 mii euro.
Maşina e atât de specială şi rară chiar şi în lume, încât ne-am gândit că acest test drive atât de special ar merita făcut în engleză, pentru ca să poată fi privit de un public de oriunde din lume. Acum mai bine de un an, am mai făcut un asemenea experiment cu un test drive filmat în engleză, cu Mercedes-Benz C-Class W206 în comparaţie cu Mercedes W205, iar acel video a adunat peste 120 mii oameni din toată lumea, care l-au privit, cu sute de comentarii. Prin urmare, ne-am gândit că ar fi frumos să repetăm experienţa cu acest test cu Alpina XB7.
Modelul e cu siguranţă unul care lasă impresii profunde în liga SUV-urilor, dar totodată, în faţa fanilor adevăraţi ai Alpina, ar putea rămâne neconvingător prin însăşi silueta sa de SUV sau greutate. Şi, în stilul ultimelor noastre teste video, am mers şi în condiţii de service, pentru a decoperta un pic motorul şi a privi un pic din unghiuri mai neobişnuite la motor, suspensie sau diferenţial.
Şi, apropo, nu lipseşte şi un sound check cu sunetul motorului V8 de pe acest Alpina!
Fără a lungi prea mult, te invităm să vezi totul în video-ul de mai jos.
0
23,225
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!