(VIDEO) Cum a fost construită cea mai exactă copie Bugatti Centodieci din lemn, cu motor electric

11 Martie 2021, 15:57
Denis Godorozea
Un vlogger vietnamez a prezentat o copie la scară a supercar-ului exclusiv Bugatti Centodieci. Însă creaţia asta este una şi mai exclusivă, produsă într-un singur exemplar, şi nu este doar o jucărie statică realizată din lemn, ci un adevărat electromobil destinat copiilor, ce repetă modelul original în cele mai mici detalii. Întreg procesul de transformare a câteva scânduri de lemn în această capodoperă a fost înregistrat de autorul proiectului şi poate fi urmărit în materialul video de mai jos.
Acest Bugatti Centodieci din lemn surprinde prin exactitatea prin care repetă supercar-ul exclusiv francez, pe corpul maşinii fiind aplicate toate prizele de aer şi muchiile caroseriei, până şi structura interioară a inciziilor integrate în barele de protecţie pot fi văzute pe creaţia din lemn. Şi mai captivant e că maşinuţa asta are blocuri optice LED funcţionale în faţă şi spate, cu o structură apropoată la maxim de cele ce pot fi văzute pe un Centodieci original, dar şi indicatoare de viraj integrate în corpurile oglinzilor retrovizoare exterioare. Pe lângă cele menţionate, micuţii ce vor avea norocul de a se juca cu această maşină vor putea deschide portierele şi vor fi protejaţi de denivelări de suspensia prevăzută aici de autor.
Maşinuţa este echipată cu un motor electric ce pune în mişcare roţile posterioare, iar volanul este interconectat cu roţile frontale, fiind absolut funcţional. Nu mai puţin de 40 de ore a avut nevoie autorul pentru realizarea acestui proiect. Cum a decurs totul, vedeţi în clipul video de mai jos.
0
1,930
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!