Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Nu e chiar ca blocarea canalului Suez, dar drumul tot l-a blocat: o şoferiţă de autobuz din Germania s-a făcut remarcată cu o eroare sonoră

7 Aprilie 2021 - 14:28
Redacţia PiataAuto.md
O şoferiţă de autobuz din Germania s-a făcut remarcată în week-end-ul trecut într-un mod incredibil, după o serie de erori, pe care un şofer profesionist al unui autobuz de rută, n-ar fi trebuit să le comită, indiferent de gen, vârstă sau experienţă, dărămite să ajungă într-o asemenea situaţie.
Şoferiţa conducea pe traseul naţional 2244 din Germania, când şi-a dat seama că a greşit drumul. Da, e posibil şi asta, din câte se vede, chiar dacă autobuzul e unul de rută şi merge pe acelaşi traseu în fiecare zi!
Din această cauză, şoferiţa a decis să întoarcă imediat autobuzul. Doar că, pe drumul îngust de 6 metri lăţime, autobuzul de 12 metri lungime a avut ceva dificultăţi în a întoarce exact în acel punct, fiind nevoit să calce şi pe acostament. Odată ce ambele roţi spate s-au pomenit pe iarba cu solul înmuiat sub ea, autobuzul s-a blocat şi nu s-a mai putut elibera, blocând totodată şi întreg drumul, în ambele sensuri de mers.
Poliţia a venit la faţa locului şi s-a amuzat pe seama întâmplării, comparând-o cu blocajul din canalul Suez. Aceştia au solicitat intervenţia unei macarale, care a ridicat partea spate a autobuzului şi l-a deblocat într-un final, iar toată operaţiunea a durat un pic mai mult de o oră. Pagubele provocate sunt infime, zice poliţia germană, rezumându-se la nişte zgârieturi de asfalt şi la partea inferioară a autobuzului, de asta, cel mai probabil, şoferiţa va scăpa cu o amendă simbolică şi cu o lecţie preţioasă învăţată pentru experienţa sa.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter