Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Prezentatorul The Grand Tour, James May, se plânge de Tesla sa Model S

13 Mai 2021 - 15:21
Ilie Toma
Prezentatorul The Grand Tour, James May, are de mai mult timp o Tesla Model S şi făcuse anterior încă un video cu o listă de lucruri care nu-i plăceau la ea, dar atunci era vorba doar nişte chestiuţe minore. De această dată, însă, a dat de o problemă majoră, rezolvarea căruia i-a epuizat nervii.
Adevărul e că Tesla Model S are, pe lângă bateria sa uriaşă care propulsează motoarele, şi o baterie mică obişnuită de 12V, care menţine funcţiile auxiliare ale maşinii. Aparent, dacă bateria principală nu e chiar 100% încărcată, cea auxiliară se poate încărca de la ea din când în când, chiar şi atunci când maşina staţionează mult timp, ca în cazul lui James May. Când, însă, bateria principală ajunge la 100%, sistemul de încărcare a bateriei auxiliare se deconectează şi, respectiv, bateria auxiliară poate ajunge descărcată, chiar dacă Tesla stă în priză în continuu, pentru a avea bateria principală la 100%.
Anume aşa a păţit prezentatorul britanic, iar de aici încolo a început o întreagă epopee de a ajunge la baterie. Mânerele maşinii sunt electronice şi nu ies când bateria de 12V e descărcată. Bateria e sub capota faţă, iar s-o deschizi pur şi simplu nu poţi, pentru că şi maşina e închisă. Aşa că trebuie să tragi nişte fire de urgenţă, iar ca să ajungi la ele, trebuie să cauţi după plasticul intern al barei de protecţie faţă, din ambele părţi. După care mai dezmembrezi vreo două bucăţi mari de plastic, ca să ajungi în sfârşit la baterie şi să te apuci s-o încarci. Mai pe scurt, ai de dezmembrat jumătate de maşină ca să faci un lucru elementar, produs tot dintr-o scăpare de soft a celor de la Tesla. Poţi vedea întreaga situaţie descrisă în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter