(VIDEO) Tesla Model S Plaid într-un drag racing cu visul fanilor industriei japoneze — Nissan GT-R

25 Iunie 2021, 13:21
Denis Godorozea
Cel mai performant electromobil produs vreodată de Tesla a ajuns pe mâinile primilor entuziaşti care au şi demarat o serie de teste şi încercări pentru noua Model S Plaid. Caracteristicile dinamice promise de cei de la Tesla sunt promiţătoare, astfel încât noii proprietari ai acestui electromobil nu ezită să le pună în aplicare în viaţa reală. Mai nou, Tesla Model S Plaid a ajuns la grila de start într-un drag racing clasic american de un sfert de milă, alături de visul fanilor industriei auto nipone, Nissan GT-R.
Autorii clipului video nu menţionează versiunea exactă a sportivei japoneze care a acceptat provocarea electromobilului. Cert este, însă, că comparaţia nu ar fi chiar prea corectă din start, ţinând cont de diferenţele de putere şi disponibilitatea cuplului maxim în cazul Plaid în primele clipe de acceleraţie. De menţionat, însă, că GT-R s-a manifestat foarte demn în această încercare, reuşind să parcurgă distanţa de 1/4 mile în 10.799 secunde, pe când Model S Plaid a parcurs distanţa în 9.711 secunde, doar un pic mai lent decât anunţau cei de la Tesla în momentul prezentării.

Cursa dintre cele două modele de performanţă dar şi exerciţiile de acceleraţie 0-60 mph (0-97 km/h) executate de noul Plaid le puteţi urmări în materialul video de mai jos.
0
3,602
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!