(FOTO) Cum ar arăta trei cele mai legendare offroadere, dacă ar fi transformate în van-uri, în imaginaţia unui designer

9 Septembrie 2021, 16:36
Redacţia PiataAuto.md
Offroader-ele legendare au toate o caroserie specifică, de obicei, care presupune o capotă cu delimitarea clară a acelui spaţiu şi un volum integru pentru habitaclu şi portbagaj. Un designer, pe nume Samir Sadikhov, s-a gândit, însă, că multe din offroader-ele legendare ar arăta bine dacă ar fi disponibile şi în caroserie de van, ca-n în stilul UAZ-ului Buhanka.
Înainte de a vă prezenta imaginile de mai jos, vom spune că tânărul designer, deşi e originar din estul Europei, a absolvit renumitul Istituto Europeo di Design şi Universitatea Pforzheim din Germania, şi are deja un portofoliu impresionant de colaborări auto, de la Lamborghini până la echipe de motorsport sau producătorul de anvelope Hankook, având deja şi un premium Red Dot Design în palmares. Deci, cu siguranţă vom mai auzi de el şi tocmai pentru că portofoliul său e foarte consistent, ne-am gândit că şi acest exerciţiu de imaginaţie de-al său merită atenţia noastră, a tuturor.
Aşadar, iată cum ar arăta cele mai legendare offroader-e, dacă ar fi transformate în van-uri, în imaginaţia designerului.

Ăsta ar fi un Mercedes-Benz G-Class transformat în van:
Ăsta ar fi un Jeep Wrangler:
Iar ăsta ar fi un Land Rover Defender clasic:
Ce zici, care arată cel mai bine?
0
1,528
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!