Camion înmatriculat în România, condus de un şofer din Moldova, descoperit în Ungaria cu 97 de imigranţi ilegali la bord

12 Noiembrie 2021, 08:23
Redacţia PiataAuto.md
O ştire tristă vine din Ungaria, cu implicarea conaţionalilor noştri. Poliţia maghiară a oprit în raza localităţii Dunafoldvar un camion cu numere de înmatriculare de România, suspectându-l de trafic de persoane.
La volan s-a dovedit a fi un şofer din Republica Moldova, iar în bena camionului au fost descoperiţi 97 de oameni, imigranţi ilegali, transportaţi în condiţii inimaginabile. Oamenii au fost scoşi din camion, de ei urmând a de ocupa autorităţile locale. După ce aceştia vor primi îngrijiri şi vor fi chestionaţi, cel mai probabil vor fi escortaţi înapoi la frontiere, în conformitate cu reglementările actuale din Ungaria.
Şoferul de camion, însă, s-a ales cu acuzaţii penale şi are toate şansele să înfrunte un termen de închisoare în Ungaria. Or, dacă în alte cazuri, când în unele camioane mari se strecurau câţiva imigranţi fără voia şoferului, în special în apropiere de Marea Britanie, în acest caz camionul nu transporta nimic altceva decât cei 97 de oameni, iar şoferul nu poate invoca necunoştinţa situaţiei.
Sursa foto: hungarytoday.hu
0
95,334
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!