Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un Audi S8 de primă generaţie, pus la gaz GPL şi cu 335 mii km parcurşi, încearcă să atingă viteza sa maximă pe o autostradă din Germania

20 Noiembrie 2021 - 20:39
Redacţia PiataAuto.md
Prima generaţie de Audi S8 a fost un model pur şi simplu formidabil, devenit azi legendar, datorită motorul său V8 de 4.2 litri şi 340 CP, care se livra cu o cutie manuală cu 6 trepte, datorită construcţiei uşoare de aluminiu, sistemului quattro şi a unei ţinute de drum impecabile. Şi datorită numărului mic de unităţi produse, fireşte.
Dar un polonez s-a încumetat să pună maşina asta la gaz GPL! Un Audi S8 legendar, cu V8 de 4.2 litri, pus la GAZ. Oh! Da, e un exemplar din 1997, care are deja 335 mii km parcurşi pe odometru. Protagonistul din video-ul de mai jos nu e proprietarul maşinii, ci autorul unui canal de youtube, iar el a primit maşina pentru o încerca să-i atingă acum viteza maximă de la un service auto, care i-a făcut recent lucrări de reparaţii la motor, din câte se pare inclusiv restaurarea arborelui cotit.
Din păcate video-ul de mai jos nu incluse şi subtitre, dar din el contează mai multe părţile în care acest Audi S8 încearcă să atingă viteza sa maximă acum pe autostradă, rulând pe GPL! Şi partea magnifică e că reuşeşte să atingă uşor cei 250 km/h limitaţi electronic fin fia tehnică. Iar pe deasupra, face asta cu un sunet uimitor, chiar dacă motorul ăla primeşte gaz, nu petrol de cifră octanică 98, cum ar merita! Cu alte cuvinte, chiar dacă şoferul vorbeşte poloneză şi puţini vor înţelege ce spune el, absolut toţi vom înţelege limba în care cântă acest motor V8 legendar de sub capotă!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter