Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Da, acesta e un Rolls-Royce, cu aspect ambiţios creat de Mansory, dar fără combinaţii deocheate de culori

29 Ianuarie 2022 - 10:54
Redacţia PiataAuto.md
Mansory are o reputaţie foarte deocheată printre pasionaţii auto, prin creaţiile sale excentrice şi uneori chiar absurde reuşind să-şi capete o imagine de sinonim cu tuning-ul grotesc, lipsit de orice bun gust, în dorinţă de exhibiţionism dus la limite. Când îi spui unei maşini că arată ca un Mansory — nu e un compliment. Însă ceva pare să se întâmple la cei de la Mansory, că după ce au creat acum câteva luni un Aston Martin incredibil de decent pentru ei, mai nou au prezentat şi un Rolls-Royce Ghost modificat suficient de radical încât să atragă atenţia de la o poştă, dar în acelaşi timp e un Rolls-Royce care nu mai are acele interioare absurd de aurite de mai demult.
Ca această comparaţie să fie din start cât mai explicită, punem mai jos o imagine cu interiorul lui Ghost în stil „normal” de Mansory, de până acum. Până şi pielea putea fi poleită cu ceva care să amintească de aur, nemaivorbind de absurdităţile cu piele de crocodil, combinaţii de culori albastre, verzi, roze şi toată paleta imaginabilă. Un fel de declaraţie disperată, care spune „te rog să mă crezi că-s tare bogat, poate chiar miliardar, chiar dacă nu par aşa”.
Şi, în contrast, iată cum arată interiorul noii interpretări de Rolls-Royce Ghost de la Mansory. Fără aur, doar cu mici accente de oranj, adică o singură culoare de accente, fără combinaţii neaoşe.
Chiar şi modificările exterioare păstrează acelaşi bun-simţ neobişnuit pentru Mansory. Maşina e vopsită în nuanţă de gri mat, foarte în vogă acum, iar marea parte a accentelor sunt de culoare neagră, inclusiv jantele. Partea posterioară are o nouă bară de protecţie, care-i alungeşte vizual posteriorul într-un mod interesant iar, în cominaţie cu suspensia coborâtă, tot aspectul pare foarte interesant. Şi din nou singurele accente mai stridente sunt de culoare oranj, şi nu sunt deloc în exces.
Mai mult ca atât, de această dată Mansory a asigurat şi o creştere de performanţe, aducând puterea motorului V12 de sub capotă până la 720 CP şi cuplul până la 1,020 Nm! Sunetul performanţei a accentuat mult mai tare decât la un Rolls-Royce standard, graţie noului sistem de eşapament, iar maşina poate prinde prima sută în numai 4.4 secunde! Deci, un Rolls-Royce care arată bestia de bine şi are şi o acceleraţie bestială acum!
Da, se mai pot găsi lucruri care nu vor fi pe gustul tuturor pe această maşină, că e făcută de Mansory totuşi, dar faţă de absurdităţile care se creau anterior, maşina a făcut un pas radical în cu totul altă direcţie. Poate maşinile absurde de până acum nu se mai vând la fel de bine, nu ştim, dar e clar că Mansory vrea să nu mai fie atât de derizoriu, cel puţin cu unele creaţii. Vezi mai jos şi un scurt video cu acest nou Rolls-Royce.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter