Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) De ce Toyota GR Yaris e minunată s-o conduci pe zăpadă imensă, în zone arctice

15 Ianuarie 2022 - 13:03
Redacţia PiataAuto.md
Prin numărul imens al maşinilor moderne mai palide în senzaţii şi mai lipsite de suflet, Toyota GR Yaris e o excepţie absolută, o sclipire de genialitate inginerească şi ambiţie demenţială, cum însăşi Toyota o admite foarte rar în istoria sa.
Cu un motor de doar 3 cilindri, dar cu o cilindree de 1.6 litri şi o putere mai multe decât generoasă scoasă din el, cu o dimensiune compactă, dar cu tracţiune integrală adevărată, în câteva regimuri, inclusiv unul care dă mai multă putere pe puntea spate, Toyota GR Yaris e micuţa perfectă pentru a fi condusă în drift-uri de zăpadă, aruncând-o predictibil în direcţia dorită, savurându-i şi sunetul nărăvaş al motorului.
Iar în video-ul de la mai jos o asemenea Toyota GR Yaris, cu eşapament modificat ca să-i accentueze caracterul motorului, e savurată de proprietarul său din Finlanda. Totul e filmat în condiţii de zăpadă imensă, în zona arctică a Laponiei. Şi te-ai gândi că pe acolo ai avea nevoie de un SUV, nu-i aşa? Dar adevărul e că distracţia poate fi mult mai mare cu un asemenea GR Yaris, iar proprietarul său finlandez se pare că abia a descoperit savoarea de condus a maşinuţei. E, însă, un adept convins Toyotelor cu suflet, având anterior şi un GT86.

Vezi în scurtul video de mai jos, deci, de ce Toyota GR Yaris e minunată s-o conduci pe zăpadă imensă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter