Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum înaintează motocicletele cu ataş şi tracţiune pe două roţi prin păduri, în mâinile unor proprietari neînfricaţi

11 Februarie 2022 - 20:39
Redacţia PiataAuto.md
În zilele noastre despre motociclete cu ataş Ural se vorbeşte deja ca despre nişte legende frumoase, bune de admirat, capabile de înaintare pe drum dificil, dar scumpe de achiziţie. Or, în SUA, de exemplu, unele modele cu tracţiune şi pe roata de pe ataş ajung să coste aproape 30 mii dolari! Iar când o motocicletă costă atât de mult, puţini se mai aventurează cu ele să le exploateze nemilos, în condiţii cu adevărat dure. Dar acum câteva decenii, aceste motociclete nu erau nişte vehicule pentru colecţionari şi nimeni nu le lustruia prea mult. Erau nişte vehicule pe care mulţi le chinuiau inimaginabil, şi făceau cu ele lucruri incredibile. Atât de ambiţioase. încât azi, dacă am privi, aproape am zice că ne e milă de motocicletă.
Anume o asemenea manieră de condus au cei doi amici din video-ul de mai jos, ambii proprietari ai unor asemenea motociclete. Pentru ei, aceste Ural-uri cu ataş nu sunt nişte obiecte de ţinut în muzeu, ci de înaintat prin noroiul pădurilor din Siberia, iar uneori şi în ape până la ghidon. Şi şi-au filmat o asemenea escapadă, publicând-o de curând, iar video-ul ăsta cu siguranţă te face să zici uneori că motocicleta nu are cum să scape cu bine din ceea ce se face cu ea. Din păcate, nici echiparea motocicliştilor prin pădure nu e cea corectă, aceştia neavând căşti, lucru pe care nu-l recomandăm niciodată, protagoniştii de mai jos folosindu-le doar pe drumurile publice. Dar ceea ce se întâmplă în video-ul de mai jos arată că uneori, atunci când nu-ţi mai pasă de mici zgârieturi sau mici defecte pe vehiculul tău şi-l tratezi deja ca un cal chinuit, limitele psihologice cresc, iar vehiculul devine capabil de lucruri incredibile.
Vezi totul în video. În el se vorbeşte foarte puţin şi se merge foarte mult la limită, deci nu prea ai nevoie de subtitre.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter