(VIDEO) Trei moldoveni explorează Cambodgia în aceste zile la bordul unor motociclete enduro

7 Februarie 2022, 12:33
Redacţia PiataAuto.md
Trei moldoveni, pasionaţi de motociclete enduro, care practică acest sport cu regularitate în Moldova drept hobby de week-end, şi-au organizat o aventură inedită într-una din cele mai puţin vizitate ţări din Asia — Cambodgia.
Dan Untură şi camarazii săi — Tudor şi Victor — au zburat în Cambodgia acum o săptămână şi şi-au planificat o aventură de 2 săptămâni în ţara asiatică, închiriind motociclete enduro pentru a traversa ţara nu pe trasee turistice, ci în inima locurilor sale neumblate, or, motocicletele enduro sunt cunoscute pentru capacităţile sale de înaintare în cele mai extreme condiţii, fiind totodată uşoare. Cu echipamentul corect şi pregătirile necesare, un motociclist enduro poate adeseori ajunge cu bolidul său până şi acolo unde şi deplasarea pe jos ar fi dificilă.
Două dintre motocicletele, cu care explorează conaţionalii noştri Cambodgia, de model CRX250L, iar cea de-a treia — un ZX400, modele care ar putea suna necunoscute chiar şi pentru majoritatea motocicliştilor. Cert e că cei trei moldoveni au parte de o experienţă fascinantă, traversând această ţară asiatică la bordul unor motociclete enduro, iar azi aceştia au publicat şi un scurt video, filmat direct de pe motocicletă, cu câteva minute din drumurile pe care le parcurg în Cambodgia. Vezi totul mai jos.
0
1,274
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!