Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Filmul de lansare a noului Gran Turismo 7 e o odă ingineriei auto şi a celei IT

7 Martie 2022 - 14:56
Redacţia PiataAuto.md
Săptămâna trecută a fost lansat noul joc video Gran Turismo 7, probabil cel mai apreciat joc, dedicat pasiunii auto. De când există jocul, în toate iteraţiile sale, acesta s-a făcut remarcat cu o abnegaţie deosebită pentru asigurarea realismului, dar şi o profundă înţelegere a ingineriei auto, istoriei maşinilor a modelelor din viaţa reală, creată cu adevărat pasiune. Cu alte cuvinte, este probabil jocul video creat de cei mai pasionaţi oameni de maşini din toată industria jocurilor video. Şi acum a venit momentul unei noi ediţii.
Odată cu lansarea jocului, creatorii săi au publicat şi un scurt film de inaugurare. Acesta începe cu enumerarea celor care au muncit la joc, pe fundalul perindării imaginilor din istoria auto, cu cele mai notorii modele şi realizări inginereşti. Practic, filmul începe ca o odă pentru istoria şi ingineria auto, denotând respectul pentru acestea din partea creatorilor săi şi totodată absorbindu-i pe jucători în atmosfera a cea ce înseamnă pasiunea auto. Apoi, filmul evoluează în imagini de prefaţare a noului joc, în care-şi fac pe rând apariţia modele dintre cele mai interesante şi captivante, de la cele proaspete, precum noul coupe sportiv de la Nissan, până la modele istorice renumite. Selecţia de modele e uriaşă şi foarte inspirată, iar, la cât de mult a evoluat grafica jocurilor video în zilele noastre, acest film e o odă şi ingineriei IT a timpurilor noastre, care aduce atât de multă fidelitate în aceste imagini, încât aproape că par filmate în viaţa reală.
Şi apoi, în timpurile în care trăim în aceste zile, acest film, ca odă a ingineriei, e încă o conştientizare a lucrurilor frumoase pe care a reuşit să le obţină omenirea prin progres şi prin eforturi îndreptate nu în războaie, ci în tehnologie paşnică, care să schimbe vieţile spre bine. Vezi acest film superb mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter