Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

A fost publicată lista completă de maşini scufundate odată cu nava Felicity Ace în Oceanul Atlantic

7 Aprilie 2022 - 15:31
Redacţia PiataAuto.md
În luna februarie vă anunţam despre un incendiu major izbucnit pe nava Felicity Ace în apropierea insulelor Azore din Oceanul Atlantic, nava având aproape 4,000 de automobile la bord, după cum se anunţa. Din cauza faptului că multe maşini erau electrice, iar bateriile au făcut imposibilă stingerea incendiului, nava a ars săptămâni la rând, până când structura a cedat şi ea s-a scufundat cu tot cu automobilele arse. Acum a fost publicată şi lista completă a maşinilor care se aflau pe nava naufragiată.
Astfel, Audi cuantifica 1,944 de maşini, VW — 561, Porsche — 1,117 automobile, Bentley — 189, iar Lamborghini — 85 de supercar-uri. Pe lângă aceste maşini, la bord se mai aflau câteva zeci de vehicule private, expediate în diverse peste ocean. Printre ele se afla o ediţie rară Honda Prelude SiR, pe care proprietarul intenţiona să o restaureze, dar şi un Land Rover Satana din 1977.
Şi pentru că am menţionat că automobilele electrice, cu bateriile lor litiu-ion, au fost printre cauzele imposibilităţii stingerii acestui incendiu, ne-a interesat să vedem şi câte maşini electrice se aflau la bord. Astfel, pe Felicity Ace se aflau 121 exemplare de Audi-etron, 159 exemplare de VW ID.4, dar şi 25 exemplare de Porsche Taycan. Deci, minim 305 dintre maşini erau electrice.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter