(VIDEO) Aceasta e o Mazda MX-5 decopertată, cu toată ingineria la vedere, care a primit şi un V8 de 5.4 litri în SUA

30 Aprilie 2022, 20:55
Redacţia PiataAuto.md
Mazda MX-5 e maşina sportivă ideală pentru mulţi amatori de condus plăcut, nu pentru că ar avea putere imensă, ci pentru că e uşoară şi agilă, iar acea putere, dozată corect, poate da senzaţii exaltante. Spuneam asta şi într-un test drive al nostru cu Mazda MX-5 RF. Dar pentru o altă parte dintre noi, Mazda MX-5 e întotdeauna submotorizată, şi se spune că ar fi mult mai bine dacă japonezii ar fi pus un motor mai puternic.
Ei bine, Tommy Reichenderfer din SUA a decis să rezolve problema puterii, fără a adăuga kilograme. A pus un motor V8 de Ford, căruia i-a modificat cilindreea până la 5.4 litri. Acesta livrează 470 CP, dar un motor mai mare este inevitabil mai greu. Aşa că Tommy a decis să se debaraseze de tot ce e neesenţial, şi a decopertat maşina de panourile exterioarele ale caroseriei, expunând întreaga inginerie modificată a acestei maşini, iar apoi şi deserând-o într-o stil de Mad Max şi steampunk.
Totul a început artizanal, însă a sfârşit ca o operă de artă. O operă complexă, cu multe ingrediente aparent incompatibil, dar maşina asta e o creaţie superb de curioasă! Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,032
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!