(VIDEO) Pedeapsă imediată, dată de poliţiştii dintr-o maşină neinscripţionată din România unui şofer de camion care a traversat un sens giratoriu pe contrasens şi a depăşit maşina poliţiştilor

23 Mai 2022, 12:01
Redacţia PiataAuto.md
Un echipaj de poliţie din România, dintr-o maşină neinscripţionată, a fost de curând în situaţia în care să constate cu stupoare că un şofer de camion comite încălcări grave, în flagrant delict, inclusiv când ajunge în drept cu maşina lor, iar oprirea imediată a acestuia şi livrarea pedepsei cuvenite nu s-au lăsat aşteptate.
Totul s-a produs pe drumul european E70 de pe teritoriul municipiului Orşova, în apropiere de hotarul sud-vestic al României cu Serbia. Camionul venea de pe acelaşi traseul E70 şi a traversat intersecţia cu sens giratoriu pe contrasens, luând rondul pe linie dreaptă. În rezultat, s-a pomenit pe contrasens pe podul ce traversează golful Cerna, exact în spatele unei maşini de poliţie. Şi întrucât din faţă venea un alt automobil, şoferul de camion a accelerat şi tras pe dreapta impunând şi maşina de poliţie să frâneze pentru a-i face loc camionului.
Poliţiştii au reacţionat imediat, poate chiar prea imediat, şi o efectuat o depăşire pe aceeaşi linie continuă drept reacţie de răspuns, doar că de această dată cu girofarul inclus, după care au tras camionul pe dreapta şi i-au aplicat şi sancţiunile cuvenite. Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.
1
50,963
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!