Şaisprezece oameni au fost preluaţi de ambulanţe azi dimineaţă după accident produs în Măgdăceşti, lângă Chişinău, între un camion şi un microbuz

11 Aprilie 2024, 09:15
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs azi dimineaţă, în jurul orei 06:25, pe traseul R6, pe porţiunea în care acesta traversează comuna Măgdăceşti, din apropiere de Chişinău. Un camion MAN a lovit în zona posterioară stânga un microbuz Mercedes Vario de pe ruta Drăsliceni-Chişinău, în urma primului contact microbuzul destabilizându-se şi lovind şi un gard al unei curţi, pe care l-a spart.
Un număr de 16 oameni din microbuz, dintre care şi 2 copii, au fost preluaţi de urgenţă de ambulanţe şi transportaţi la spitalele din municipiul Chişinău.

NOTĂ: Ştirea iniţială menţiona despre 12 oameni, însă am primit ulterior noi informaţii actualizate de la poliţie.
Poliţia menţionează că versiunea preliminară analizată drept motiv al accidentului ar fi că şoferul de camion a schimbat banda fără a se asigura şi a lovit microbuzul.
Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul, în ambele cazuri rezultatul a fost de 0,00 mg/L.
Putem menţiona şi câteva observaţii bizare din imaginile de la faţa locului. Accidentul s-a produs la o trecere de pietoni, ceea ce indică posibilitatea că şoferul de microbuz ar fi încetinit pentru ea. Camionul s-a oprit la tocmai 40-50 metri de locul accidentului, în apropierea următoarei treceri de pietoni, fapt care sugerează că acesta ar fi avut o viteză mult prea mare pentru localitatea prin care circula, într-o zonă cu multiple treceri de pietoni şi îngustări de trafic la o singură bandă.
1
1,298
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!