Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Şoferul unui Audi din România, prins de două ori la rând de radarul poliţiei cu peste 100 km/h în localitate

25 August 2022 - 09:41
Redacţia PiataAuto.md
Un tânăr din Bacău a fost protagonistul unui caz cu totul excepţional, raportat de poliţia din România. Acesta a fost prins de două ori la rând de radar cu viteze uriaşe, în două localităţi apropiate.
În primul caz, radarul poliţiei l-a surprins gonind cu 114 km/h în localitate. Echipajul de poliţie l-a oprit şi i-a suspendat permisul pentru 90 zile, emiţându-i şi o amendă usturătoare. Dar, pentru că depăşirea de viteză nu ajunsese la 70 km/h peste limita legală, i s-a eliberat dovada înlocuitoare, care i-a permis să urce din nou la volan.

Din păcate, nu şi-a învăţat lecţia şi, fie din dorinţa de a recupera timpul pierdut, fie din nervi, dar în scurt timp acelaşi Audi a fost surprins de radarul poliţiei în altă localitate, de această dată cu 190 km/h! Această depăşire a vitezei i-a adus o amendă şi mai mare, dar totodată poliţia i-a suspendat permisul pentru încă 120 zile în plus faţă de cele 90, lăsându-l pieton cu efect imediat. Acum, pe lângă cele două amenzi care cumulează împreună o sumă usturătoare, tânărul va fi pieton timp de 210 zile.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter