Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Manevre în trafic ale unor şoferi de BMW şi Mercedes, care ar fi putut duce la un accident cu victime astă-noapte lângă Stăuceni

3 August 2022 - 08:36
Redacţia PiataAuto.md
Astă-noapte am primit la redacţie un video care, pentru că e filmat de mai departe, relevă puţin la prima vedere. Însă după o analiză şi explicaţiile martorului şi autorului filmării, dar şi o revedere mai atentă, situaţia surprinsă în video e una ce putea la un accident deosebit de grav, posibil chiar cu pierderi de vieţi omeneşti. Şi explicăm de ce.
Un BMW Seria 5 E60, cu plăcuţe de înmatriculare străine, iese din Stăuceni, pe traseul M2 Orhei-Chişinău şi virează la stânga, spre Chişinău, pe un drum de 6 benzi, câte 3 benzi pe sens, separate de bariere. Acesta accelerează la un moment dat intens pe banda dreaptă, apoi o ia pe cea din mijloc, fără vreo semnalizare. Apoi, tot pe banda dreaptă din spate vine un Mercedes E-Class W211, care accelerează şi el şi se apropie de BMW-ul care circula pe banda din mijloc şi care frânează între timp. În ultimul moment, când Mercedesul vrea să-l devanseze pe dreapta, BMW-ul pare să aprindă indicatorul şi să schimbe banda spre dreapta. Doar că în acel moment pe acostament era oprită şi o maşină cu lumini de avarie, cu un om în spate acesteia, fără vestă reflectorizantă şi fără triunghi.
Manevrele BMW-ului şi Mercedesului au dus situaţia în care Mercedesul a trecut la limită faţă de automobilul oprit, după care a încercat din nou să accelereze, iar de această dată BMW-ul a făcut o manevră de a-l împinge brusc spre dreapta spre acostamentul şi şanţul din partea dreaptă a drumului. De această dată Mercedesul a fost şi mai aproape de a ajunge în şanţ, cu riscul major al unui accident grav.
Situaţia a continua cu maniere în viteze între cele două automobile şi finalitatea lor e necunoscută, întrucât autorul filmării nu le-a urmat la fel de repede. Această situaţie însă, poate fi calificată cu siguranţă drept condus agresiv, cu riscul unui accident, în care victime putea fi şi oamenii din cele două maşini, dar şi cei care staţionau pe acostament. Şi sunt foarte multe lucruri neregulamentare în minutul de video de mai jos, de la viteza prea mare până la oprirea nesecurizată, maniera de depăşire, schimbările de bandă, intenţiile vădite de aruncare în decor. Vezi totul în imaginile de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter