Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un tânăr din România a furat un Duster al poliţiei din Sibiu după ce fusese dus la secţie şi a început a opri şoferii în trafic, cerându-le permisul

22 Octombrie 2022 - 10:33
Redacţia PiataAuto.md
Un caz deosebit de bizar s-a produs ieri noapte în judeţul Sibiu, un tânăr reuşind să fure un Duster al poliţiei din curtea secţiei, iar furtul a fost observat de poliţişti abia după ce şoferii opriţi de hoţul cu autospeciala poliţiei au sunat la 112 pentru a-l reclama.
Poză simbol

Iniţial, după miezul nopţii, poliţiştii au oprit un tânăr în trafic, constatând că acesta conducea în stare de ebrietate, iar vehiculul era neînmatriculat. El a fost însoţit la o unitate medicală, pentru prelevarea probelor, după care a fost dus la secţie pentru documentare. De pare că după documentare, şoferul a fost lăsat să plece acasă.
Însă circa 2 ore mai târziu la poliţie a venit primul sunet în care un şofer a raportat că a fost oprit de un individ îmbrăcat în civil, cu miros de alcool, la volanul unei autospeciale de poliţie, care i-a cerut permisul de conducere. Atunci poliţiştii au constatat că le lipseşte o Dacia Duster din curte.
Peste circa 30 minute, poliţiştii au reuşit să identifice Dusterul furat, dar şi hoţul acestuia, acelaşi şofer care fusese oprit şi documentat mai devreme în stare de ebrietate. De această dată hoţul a fost plasat în arest preventiv.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter