Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum sună şi cum galopează un Abarth 595 Competitione italian, pe o autostradă germană fără limită de viteză

10 Octombrie 2022 - 19:42
Redacţia PiataAuto.md
Abarth e o marcă despre care se vorbeşte foarte rar, dar, deşi modelele lor sunt adeseori văzute mai degrabă ca ipostaze mai performante ale modelelor Fiat, acestea sunt adeseori adevărate picanterii în termeni de aspect, motoare şi emoţii în condus. Şi italienii zic adeseori că există un farmec aparte în maşini micuţe, iar dacă acestea mai sunt şi performante, atunci toată experienţa devine de-a dreptul jovială.
O asemenea maşinuţă e galopată în video-ul de mai jos pe o autostradă din Germania. E un Abart 595 Competitione, model lansat încă în 2015, şi actualizat de câteva ori, care are motorul de 1,4 litri turbo sub capotă, din care scoate 180 CP. Maşinuţa din imagini, însă, a mai trecut prin modificări adiţionale, care i-au adus puterea la 205 CP, iar cuplul până la 300 Nm.
În rezultat are şi un sunet de eşapament cu năbădăi, dar şi accelerează foarte iute. Şi, chiar dacă e compactă, cât Fiat 500, reuşeşte să atingă aproape 230 km/h! Şi o face cu un sunet cât se poate de nărăvaş, pus frumos în evidenţă de un sistem de eşapament pe măsură. Este, deci, ceva special în această maşinuţă mică şi performantă, din Italia! Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter