Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum sună şi cum merge un Subaru modern de raliu, pe un traseu cu 318 curbe

27 Octombrie 2022 - 19:58
Redacţia PiataAuto.md
Cândva, demult, modelele nipone Subaru Impreza WRX STi şi Mitsubishi Lancer Evo făceau spectacol în raliuri, fiind concurente directe, având sisteme de tracţiune integrală geniale, motoare cu 4 cilindri, care sunau superb şi o precizie în condus cu care inginerii din Japonia se mândreau, iar piloţii de raliu o exploatau pentru a obţine victorii. În zilele noastre, Mitsubishi e demult plecat în istorie. Din fericire, însă, Subaru mai păstrează această frumoasă tradiţie.
Şi tot din fericire, un Subaru modern de raliu sună aproape la fel de savuros ca şi modelele clasice, fiind condus cu aceeaşi precizie la turaţii frenetice. Chiar dacă maşina e una evoluată, din 2022, ea are acelaşi caracter şi face un spectacol la fel de intens pe circuite.
Şi nu doar pe circuite, de fapt. Un Subaru modern a fost dus recent pe cel mai sinuos traseu din SUA, poreclit The Dragon, care are puţin peste 17 km lungime, iar pe această lungime are şi 318 curbe! E scena perfectă pentru un Subaru, condus de Scott Speed, pentru a se dezlănţui.
Vezi totul în video-ul de mai jos, neapărat cu sunet.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter