Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Din cauza greutăţii de 4,2 tone, noul Hummer EV electric rămâne adeseori blocat când înaintează în offroad, prin pietre

4 Octombrie 2022 - 12:39
Redacţia PiataAuto.md
Hummer EV este cel mai greu automobil electric din prezent, cu siluetă de autoturism şi cu parametri de camion, or, la 4,2 tone greutate proprie, el se clasifică drept camion în multe regiuni ale lumii. Autorii unui canal de youtube din SUA au vrut să-l scoată în offroad cu adevărat dificil, pentru a experimenta cât de bine poate înainta acesta.
Teoretic, Hummer EV ar trebui să fie un offroader cu adevărat capabil, având o mulţime de sisteme create special pentru condiţii dificile de înaintare. Şi puntea spate viratoare ar trebui de asemenea să-l ajute, şi regimul de târâre pe diagonală datorită acelei punţi.
În practică, însă, cel puţin atunci când înaintează pe pietre sau denivelări mai mari, care ajung să-i acroşeze un pic partea inferioară, Hummer EV rămâne adeseori blocat din cauza greutăţii imense. Dacă la un offroader mai uşor şi mai compact se poate face folosi forţa inerţiei în asemenea cazuri, cu un pic de susţinere a tracţiunii, la Hummer EV greutatea mare opune mai multă rezistenţă şi totul devine mai complicat. Iar tractarea unei maşini blocate, de 4,2 tone e la fel de dificilă.
Totuşi, vorbim de offroader-e electrice, oricum Hummer EV este, cel mai probabil, unul din cele mai capabile dintre ele. Însă în comparaţie cu un Ford Bronco, o Toyota Land Cruiser, un Suzuki Samurai sau alte modele renumite de offroad, maşina asta electrică dă mult mai multe bătăi de cap în offroad.
Vezi toată experienţa în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter