Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Accident deosebit de grav lângă Peresecina, pe traseul Chişinău-Bălţi între un camion şi un Audi

7 Noiembrie 2022 - 19:16
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs în această seară pe traseul M2/R6 Chişinău-Bălţi, între localităţile Gornoe şi Peresecina, acolo unde există o intersecţie cu un drum acoperit cu pietriş. Un şofer de camion ce ieşea de pe acel drum la traseul naţional cu 4 benzi nu a acordat prioritate şi a fost lovit din plin de un Audi.
Impactul a fost atât de puternic, încât capul tractor al camionului a fost întors spre remorca sa, iar partea frontală a lui Audi s-a deformat puternic. Deşi celula habitaclului lui Audi pare să fi rămas întreagă, şoferul a decedat, medicii neputând să-l resuscite, în ciuda tentativelor acestora.
Şoferul din Audi avea doar 26 de ani. Şoferul din DAF are 59 de ani şi este acum cercetat penal pentru provocarea acestui accident.
Din păcate, intersecţia e una cu risc sporit prin însăşi felul în care e proiectată, cu posibilitate de virare la stânga pe un traseu atât de aglomerat. Această porţiune are şi limită de viteză de 70 km/h pe traseul R6, însă, după cum se poate judeca după forţa impactului, Audi avea mult mai mult de atât, iar depăşirile de viteză sunt un fenomen constant în această zonă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter