(VIDEO) Aceasta e noua motocicletă italiană pentru călătorii lungi cu motor V4, Ducati Diavel

2 Noiembrie 2022, 20:54
Redacţia PiataAuto.md
Despre Ducati se spune adeseori că un soi de Ferrari în lumea motocicletelor, iar comparaţia e una adeverită de performanţele motocicletelor Ducati. Sunt bine desenate, sunt puternice şi precise în manevrare, iar motoarele topesc inima oricărui pasionat, atât prin sunet, cât şi prin felul în care-şi livrează performanţa. Ei bine, Ducati a lansat acum un nou Diavel, pe care l-a echipat cu motor V4.
În gama Ducati, Diavel are rolul de muscle cruiser, fiind o motocicletă cu ampatament mai lung şi suspensie mai confortabilă, creată pentru confortul la drumuri lungi sau în mediu urban, iar partea cu muscel vine de la puterea din belşug. Şi dacă până de curând Diavel avea un motor de doi cilindri, de 1.260 cm cubi, atunci noul Diavel a primit superbul motor V4, folosit deja pe Multistrada V4.
Noul motor se potriveşte şi mai bine unul cruiser, pentru că are cuplu mai mare şi putere mai moderată, dat şi pentru că scoate un sunet superb, accentuat de un sistem de eşapament cu patru ţevi, care să-l accentueze frumos.
Noul Ducati Diavel V4 are 168 CP şi 126 Nm, scoşi din 1.158 cm cubi. Deşi e o motocicletă mare, Diavel V4 are o greutate decentă de 223 kg, care poate fi propulsată cu uşurinţă de cei 168 CP. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h ia mai puţin de 3 secunde.
Cei de la Ducati au publicat şi un video în care vorbesc cu pasiune, în detaliu, despre noua lor motocicletă. Vezi totul mai jos.
0
3,720
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!