Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acesta e un Suzuki Jimny, făcut să arate ca un Brabus G-Class până în cele mai mici detalii

22 Noiembrie 2022 - 13:03
Redacţia PiataAuto.md
Forma rectangulară a actualului Suzuki Jimny i-a inspirat din start pe mulţi să-l numească un mic Mercedes G-Class, iar despre primele kit-uri de caroserie care-l apropiau şi mai mult de această asemănare scriam încă din primele luni de la lansare. Totuşi, un proprietar de Jimny din Marea Britanie a mers mult mai departe cu modificarea maşinii, făcând-o să arate ca un Brabus G-Class G800, cu o atenţie excepţională la cele mai mici detalii.
Maşina are pe ea accesorii originale de Brabus G-Class, comandate de la atelierul din Germania, unele din ele tăiate şi scurtate pentru a se încadra pe dimensiunile lui G-Class. Jante originale Brabus, sistem de eşapament Brabus, grilă tăiată, embleme, scaune cu tapiţerie de piele fină Brabus — lista e uriaşă, iar măiestria cu care s-a lucrat e excepţională. Maşina arată atât de bine, încât e percepută ca un adevărat Brabus G-Class din prima, şi abia pe urmă sesizezi dimensiunile mai mici.
Motorul, însă, a rămas cel original de 1,5 litri şi 105 CP. Totuşi, eşapamentul Brabus îl face şi pe acesta să sune mai frumos. La toată investiţia uriaşă făcută în această maşină, aproape că e păcat să afli că are doar 105 cai-putere sub capotă.
Autorii unui canal de YouTube din Marea Britanie, tot ei şi deţinători ai unei case de licitaţii, au filmat în detaliu acest Jimny transformat în Brabus G-Class, pe care proprietarul decisese atunci să-l vândă.
Din păcate, la cât de mult efort şi bani a investit acesta în maşină, până la final a vândut-o cu mai puţin de 39 mii lire, preţ care e ceva mai scump decât un simplu Jimny, dar care nu acoperă toate accesoriile Brabus şi toată manopera făcută la el.
Acest micuţul Jimny cu emblemă Brabus e impresionant, însă, cu o atenţie neaşteptat de minuţioasă, acordată micilor detalii. Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter