(VIDEO) Trei Loganuri înaintează prin munţii României, alături de modele Aro, Jeep, Land Rover, iar unul rămâne fără baia de ulei

20 Noiembrie 2022, 17:52
Redacţia PiataAuto.md
Acum mai bine de o săptămână, publicam un articol cu video, în care o Dacia Logan verde se ambiţiona să înainteze pe trasee dificile de munte alături de Duster-uri şi un exemplar Aro. Ei bine, se pare că acea experienţă a inspirat mai mulţi proprietari de Logan suficient de temerari încât să se avânte cu maşinile lor prin locuri în care maşinile fără tracţiune integrală nu prea ar avea ce căuta, nemaivorbind de gardă la sol. De această dată tocmai 3 exemplare de Logan au fost parte din aventură, iar pe lângă au fost şi 3 exemplare Aro, un VW, un Jeep, un Land Rover şi alte câteva maşini. Unul din Loganuri, însă, se alege cu baia de ulei spartă.
E chiar Loganuri verde, protagonistul video-ului precedent. Şi de această dată proprietarul maşinii se aventurează în coborâri şi urcări mult prea dificile pentru maşină, dar pe care Logan le trece la început. Totuşi, ulterior terenul şi rocile munţilor i-au jucat festa Loganului, spărgându-i baia de ulei, aşa că maşina a trebuit lăsată, în timp ce coloana şi-a continuat drumul.
Celelalte două Loganuri au înaintat şi ele, întrecându-se la curajul de a aborda sectoare dificile, chiar şi acolo unde ţi-ai fi zis că maşinile sunt în pericol iminent. Au existat şi împotmoliri, unde tot Aro a trebui să salveze situaţia. Au existat şi pene la roţi, dar cele două Loganuri au ajuns la final.
Un Jeep Grand Cherokee a fost cel mai aproape de colaps, când proprietarul său s-a dezorientat în ceaţă, şi după o serie de manevre neinspirate a rămas suspendat aproape de răsturnare.
Şi, în fine, cele două Aro au înaintat încet şi sigur peste tot, ele fiind printre maşinile cele mai adaptate pentru aceste zone muntoase.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
6,480
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!