Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un şofer de BMW, implicat în manevre periculoase la o trecere de pietoni în Chişinău

27 Decembrie 2022 - 08:49
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer de BMW a fost surprins ieri în manevre periculoase şi de neînţeles pe bulevardul Dacia din Chişinău, în apropierea unei treceri de pietoni, pe care a ignorat-o cu desăvârşire. În contextul accidentelor grave pe zebre din ultimul timp, imaginile surprinse ieri cu BMW-ul ilustrează elocvent cum se pot produce accidentele grave pe trecerile de pietoni din Chişinău.
Şoferul de BMW circula pe banda stângă, în spatele unui Mercedes Sprinter, şi la un moment dat accelerează alături de autorul filmării şi schimbă banda spre dreapta, fără vreo semnalizare, continuând să accelereze şi după ce a schimbat banda, deşi se apropia o trecere de pietoni, vizibilitate asupra căreia şoferul avusese destul de târziu din cauza manevrei sale. Nici într-un moment şoferul de BMW nu frânează măcar puţin, nici măcar în preajma trecerii.
Ce s-ar fi întâmplat dacă în acel moment cineva trecea pe zebră, cât timp de reacţie şi frânare ar fi avut şoferul de BMW? Din fericire, în situaţia de ieri nu a fost nimeni acolo, dar, din păcate, la o altă trecere de pietoni, într-o altă zi, poate fi un alt copil de 10 ani, sau de orice altă vârstă, sau un orice alt pieton. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova/ Pavel Loghinov
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter