Şoferul de 26 ani al unei Skoda, care circula regulamentar pe traseul Leuşeni, şi-a pierdut viaţa din cauza unui şofer de VW, ieşit la o depăşire neasigurată

23 Martie 2023, 11:31
Redacţia PiataAuto.md
Un accident tragic şi elocvent s-a produs astă noapte, în jurul orei 23:00, pe traseul Leuşeni-Chişinău, în apropiere de localitatea Lozova. Un şofer de doar 26 de ani, care conducea regulamentar o Skoda, şi-a pierdut viaţa din cauza unui şofer de 62 de ani, care a ieşit la o depăşire neasigurată cu VW Tiguan, provocând un accident frontal.
Iniţial, şoferul din Skoda era în viaţă, iar două echipaje de pompieri au venit la faţa locului pentru a-l descarcera. Un echipaj de medici i-a acordat tânărului primul ajutor şi l-a preluat de urgenţă la spital. Poliţia, însă, a anunţat deja că tânărul a decedat la spital, neputând fi salvat de medici.
Foto: Pompierii, în operaţiunea de descarcerare a tânărului de 26 de ani din Skoda

Şoferul de VW a fost testat cu etilotestul şi nu era în stare de ebrietate. Totuşi, depăşirea sa neregulamentară şi iresponsabilă a luat viaţa unui om. Din imaginea cu VW-ul accidentat de mai jos, se poate vedea linia continuă pe mijlocul traseului, deci e clar că impactul a avut loc într-o zonă unde depăşirea e interzisă, nemaivorbind de asigurarea faţă de traficul din întâmpinare.
Este deci, una din acele depăşiri pline de tupeu, făcută pe timp de noapte, sfidând regulile de circulaţie şi interdicţiile de pe traseu. Doar că de această dată finalul e unul trafic, în care viaţa unui tânăr de doar 26 de ani e curmată din cauza acestei maniere iresponsabile de condus.
1
11,778
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!