Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

O familie cu doi copii, la bordul unui Mercedes E-Class, a supravieţuit ca prin minune azi într-un accident la Sângerei

5 Aprilie 2023 - 18:14
Redacţia PiataAuto.md
Astăzi a fost zi tristă pe drumurile din Moldova. Ploile intense, iar pe alocuri condiţiile de lapoviţă sau chiar zăpadă pe drum, au determinat un număr neobişnuit de mare de accidente. Unul din accidentele cele mai grave, care a fost la un pas de a se sfârşi tragic, s-a produs la Sângerei, acolo unde un Mercedes E-Class a derapat de pe drum şi a lovit cu putere, cu partea sa laterală, un copac.
În maşină se afla o familie, formată din doi părinţi, ambii de 40 de ani, şi doi copii, unul de 8 ani şi altul de 11 ani. Din fericire, acesta a fost unul din cazurile în care gradul de siguranţă mai mare al maşinii le-a salvat viaţa celor de la bord. Montanul central al maşinii s-a îndoit, însă a păstrat un spaţiu vital pentru cei din interior. Airbag-urile laterale, de tip cortină, s-au deschis din ambele părţi şi acestea au fost cruciale pentru a salva viaţa atât a părinţilor, cât şi copiilor.
Toată familia a fost preluată de medici şi dusă la spitale. Copiii au fost mai puţin afectaţi şi sunt supravegheaţi de pediatru. Părinţii sunt la terapie intensivă, fiind în răniţi mai grav.
Sursa foto: PulsMedia
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter