Cum arată nordul înzăpezit al Moldovei, cu maşini care înfruntă nămeţi şi viscol în aprilie

5 Aprilie 2023, 18:43
Redacţia PiataAuto.md
Nordul Moldovei e cuprins de un strat tot mai mare de zăpadă, care a depăşit în unele locuri 15 cm. Ninsorile şi viscolul continuă şi la orele serii, ba chiar poliţia tocmai a emis un comunicat prin care atenţionează că ninsorile s-au intensificat şi condiţiile de drum au devenit mai dificile.
Dacă aseară poliţia de frontieră publica imagini cu primele maşini scoase din blocaj cu ajutorul Land Cruiser-elor 70 din dotarea acesteia, atunci astăzi ninsorile s-au înteţit şi stratul de zăpadă a devenit mai mare.
Cele mai afectate zone sunt cele din nordul extrem al ţării, în zona Briceni, Edineţ, Ocniţa.
Există deja drumuri parţial blocate de automobile sau camioane care nu mai pot înainta, prin urmare şi poliţia recomandă şoferilor să evite deplasările astăzi seara şi noaptea.
Regulile obişnuite de iarnă, de a porni la drum doar cu maşina bine echipată, ar trebui să se aplice neapărat aici. Mulţi şoferi au reuşit deja să treacă la anvelopele de vară în contextul unei luni martie calde. Fireşte aceste maşini ar trebui pur şi simplu să nu mai iasă acum, până trec aceste condiţii meteo neobişnuite pentru luna aprilie.
0
2,516
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!