Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Şi şoferii de autobuz opresc câteodată la treceri de pietoni în Chişinău, însă numai o dată

20 Aprilie 2023 - 10:24
Redacţia PiataAuto.md
În ultima perioadă, dar mai ales de la accidentul cumplit din luna martie de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Chişinău, când o copilă a decedat pe trecerea de pietoni din cauza unei şoferiţe de troleibuz, şoferii de troleibuze şi autobuze sunt mai aspru criticaţi pentru manierele de condus neregulamentar pe care le manifestă în oraş. Această decadenţă a culturii de condus se face simţită, de fapt, în ultimii vreo 3 ani, cu multiple cazuri şi situaţi de fentări în trafic, treceri la roşu şi ignorare a trecerilor de pietoni, surprinse public. Din motive inexplicabile, unii şoferi de troleibuze şi autobuze consideră că, dacă ei au un orar de respectat şi un vehicul mare de condus, ei ar fi exceptaţi de la oprirea la zebre. Şi tocmai asemenea atitudine şi a dus la acel accident tragic de pe Mircea cel Bătrân.
Ei bine, ieri o altă situaţie cu un autobuz a fost surprinsă pe acelaşi bulevard Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. Şoferul autor al filmării opreşte la o trecere de pietoni, iar alături, în mod admirabil, opreşte şi un autobuz, cedând trecerea. Până aici, totul se desfăşoară regulamentar şi am putea spune că şi şoferii de autobuz opresc la treceri de pietoni, aşa cum ar trebui. Doar că asta se întâmplă doar o dată, iar la următoarea trecere şoferul de autobuz ignoră deja în totalitate pietonii, chiar dacă unul dintre ei se afla deja la mijlocul drumului, pe trecere, când autobuzul trecea pe acolo.
Din fericire, pietonul a încetinit ritmul şi a aşteptat el să treacă autobuzul în faţa sa, pentru a putea trece drumul, şi nimeni nu a fost rănit de această dată. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter