UAZ 452 Buhanka primeşte o ediţie specială cu culori noi, pentru a marca 65 de ani de când se află în producţie fără mari schimbări

25 Mai 2023, 16:22
Redacţia PiataAuto.md
Dacă eşti mai tânăr de 65 de ani, afirmaţia că UAZ Buhanka se produce „de când mă ştiu” este absolut adevărată. Din 1958 acest model se tot produce, iar din 1965 încoace designul a rămas aproape nemodificat. Şi pentru că un nou model nu era la orizont nici în vremuri mai bune, darămite acum, marcarea aniversării se va face cu o ediţie specială, disponibilă în 3 culori neobişnuite în mod normal.
Una din ele e neagră închisă, iar altele două sunt mai stridente — galbenă şi verde. La baza acestor maşini se află versiunea de expediţie, cu roţi de offroad, bară de protecţie metalică suplimentară în faţă şi construcţie pentru bagaje pe pavilion. E interesant că pe imaginile din interiorul fabricii se pot observa anvelope americane BF Goodrich, dar inscripţia pare de o calitate îndoielnică, astfel încât fie a fost aplicată pentru scop publicitar pe anvelope, fie la procesarea ulterioară a imaginii, întrucât producătorul de anvelope ar fi sistat furnizarea către UAZ mai mult timp în urmă.
Fabrica mai menţionează că ediţia specială va avea un strat de protecţie suplimentară din poliuretan peste vopsea. Şi aici se cam sfârşesc elementele distinctive ale maşinii aniversare. Preţurile ediţiei speciale vor începe de la echivalentul a 20 mii euro.
0
2,502
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!