Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum înaintează Dacia Duster în mâinile pasionaţilor de offroad din Polonia

21 Mai 2023 - 10:42
Redacţia PiataAuto.md
Dacia Duster se instaurează treptat ca unul din cele mai adorate modele printre pasionaţii de aventură şi offroad din toată lumea, mai ales că şi maşinile la mâna a doua devin mai accesibile şi astfel maşina îşi capătă tot mai mult un statut de offroader accesibil oricui. Dacă în România e firesc să vedem Dusterul ca model ales de pasionaţii din ţară, atunci exemplele din alte ţări confirmă repetat aprecierea internaţională pentru acest model. Acum câteva săptămâni scriam despre aventura unei familii din Franţa cu un Duster în Africa, iar azi vorbim despre pasionaţii de offroad din Polonia.
Un video publicat acum câteva săptămâni îi arată pe mai mulţi pasionaţi de Duster din Polonia, cu maşini bine echipate pentru offroad, care merg să se aventureze cu ele departe de asfalt, pe trasee îmbibate cu ape, unde Duster-ele au trebuit să-şi forţeze capacităţile la maxim.
În coloana de Dacii au fost şi Duster-uri ce par absolut standard, fără vreo echipare specială, dar care oricum s-au descurcat în a înainta.
Şi au fost şi câteva alte maşini, unele chiar construite pe cadru dur, care au părut a avea dificultăţi mai mari în a înainta decât SUV-ul românesc.
Per total, însă, e admirabil modul în care Dacia Duster reuşeşte să cucerească pasionaţi de offroad şi aventură din tot mai multe părţi ale lumii, câştigându-şi un statut special, despre care se va spune cândva că a fost legendar. Anume aşa începe formarea unei legende, când în jurul unei maşini încep să se formeze comunităţi mari şi multe la număr, care-l apreciază şi-l exploatează.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter