(VIDEO) Drumul de lângă aeroportul Chişinău, marcat neclar pentru şoferii din alte ţări? O Skoda, surprinsă rătăcită pe contrasens

30 Mai 2023, 09:50
Redacţia PiataAuto.md
Drumul de lângă aeroportul Chişinău e relativ clar din direcţia oraşului spre ieşirea spre Sângera, întrucât bulevardul Dacia păstrează două benzi pe sens, cu sensuri separate între ele de un spaţiu fizic. Dar în direcţie inversă felul în care e amenajată despărţirea drumurilor în direcţia Dacia şi cealaltă în direcţia Munceşti poate fi un pic confuză, cel puţin pentru cei ce vizitează Moldova şi merg pentru prima dată în această regiune.
O Skoda înmatriculată în Ucraina a fost de curând surprinsă înaintând pe contrasens, după ce a intrat pe drumul greşit la bifurcarea menţionată mai sus. Sigur, acolo există indicatoare, care ar fi trebuit să fie văzute de şofer, dar nu în zadar în alte ţări atunci când e vorba de o posibilă intrare pe contrasensul unei autostrăzi sau a unui traseu mai intens circulat indicatoarele de interdicţie sunt dublate şi uneori chiar însoţite de mesaje adiţionale de atenţionare, pentru a nu putea fi ratate.
Vizitatorul care ne-a expediat video-ul la redacţie, filmat de pe camera sa de bord, spune că situaţia a părut cât se poate de periculoasă, or, Skoda înainta pe contrasens cu viteză de traseu, fără a-şi sesiza greşeala. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
16,161
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!