Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un şofer de BMW, într-o vizibilă stare de ebrietate, a provocat astă noapte un accident în Chişinău, după care s-a dat în spectacol în faţa poliţiei

23 Mai 2023 - 09:00
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer de BMW Seria 7 E38 a provocat un accident astă noapte la sensul giratoriu de la Calea Orheiului din Chişinău. Cel mai probabil, şoferul nu s-a încadrat în traiectorie la intrarea în intersecţie şi a lovit un indicator de circulaţie de pe mijloc drumului, după care a urcat cu maşina pe spaţiu separator de dinainte de rond, oprindu-se peste câteva zeci de metri.
Poliţia ne-a confirmat că accidentul a fost înregistrat la ora 23:36. Şoferul, însă, într-o vizibilă stare de ebrietate, s-a dat în spectacol în faţa poliţiştilor şi martorilor, tot continuând să sune pe la tot felul de amici, chemându-i să-l ajute să „rezolve” la faţa locului, într-o manieră ce părea ruptă din anii 90-2000. Doar că amicii acestuia au fost mai decenţi, se pare, şi l-au refuzat unul câte unul, aşa că spectacolul a tot continuat cu certuri cu un interlocutor şi apelare a următorului, cât poliţia documenta cazul. Poliţia ne-a informat că şoferul a refuzat testarea alcoolscopică, prin urmare s-a ales automat cu dosar penal pentru condus în stare de ebrietate, refuzul fiind calificat similar cu gradul avansat de ebrietate.
Din fericire, nimeni nu a fost rănit în acest accident. Totuşi, probabil asigurare lui RCA va trebui să achite pagubele provocate infrastructurii oraşului.

Vezi mai jos câteva secvenţe video surprinse de un martor la accident.

Sursa video: Telegram / automobil_md
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter