Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un şofer din SUA a provocat un accident rutier în lanţ pe o autostradă din cauza unei broaşte ţestoase, pe care a vrut s-o protejeze

19 Mai 2023 - 12:35
Redacţia PiataAuto.md
Dorinţa de a proteja vietăţile mici e una de înţeles, însă atunci când eşti pe o autostradă de mare viteză, aglomerată, nu poţi pur şi simplu opri în mijlocul drumului, ad-hoc, pentru că rişti imediat zeci de vieţi umane. Un şofer din SUA a pe propria piele şi a mai multor alţi şoferi şi pasageri din alte vehicule cât de periculoasă poate fi o asemenea manevră, provocând un accident în lanţ pe o autostradă din Florida, după ce a zărit o broască ţestoasă şi a oprit pentru a o proteja să traverseze autostrada.
Şoferul, care conducea un pick-up, a oprit pe banda stângă a autostrăzii şi a ieşit din maşina sa, făcând semne altora să oprească. Câteva maşini au reuşit să-l vadă în timp util şi să oprească, dar numărul lor devenise prea mare pentru ca alţi şoferi să mai înţeleagă situaţia, iar astfel un şofer de camion nu a mai putut opri la timp camionul său.
El o luase pe dreapta, dar o maşină de pe banda stângă, care nu putea opri, a luat-o pe banda sa, urmând o acroşare, care a destabilizat şi camionul, şi maşina de alături. În rezultat, ambele maşini au lovit din plin pick-up-ul samariteanului care oprise să protejeze broasca.
Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit, însă camionul şi maşinile implicate au suferit daune majore. Surprinzător, dar poliţia a anunţat că broasca ţestoasă a scăpat nevătămată şi a îndemnat şoferii să nu recurgă la asemenea gestul în mijlocul unei autostrăzi aglomerate, oricât de mult ar vrea binele altor vietăţi.
Vezi imaginile de pe camera de bord a camionului mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter