(VIDEO) Acest Fiat Panda pare să fi rămas doar cu acoperişul lipit de asfalt, dar el poate înainta

27 Iunie 2023, 12:44
Redacţia PiataAuto.md
Ceea ce vedem aici pare a fi un acoperiş de Fiat Panda, tăiat şi aruncat pe asfalt, sau o problemă de grafică la un jos video, în care imaginea unei maşini a fost generată doar în partea de sus. Dar e un vehicul cât se poate de real, construit de câţiva youtuberi, protagonişti ai unui canal din Italia.
Aceştia şi-au dorit să creeze cel mai scund automobil din lume. Şi au vrut s-o realizeze cu bani puţini. Aşa că au tăiat partea de sus a carosierei unui Fiat Panda clasic, care s-a dovedit a fi foarte potrivită datorită liniilor sale drepte. Apoi au trebuit să se gândească cum să-i asigure acestui vehicul mobilitatea.
Practic, aceştia au integrat şasiul unui kart, cu un motor simplu în interiorul spaţiului creat de montanţi şi acoperiş. Au înlocuit roţile cu unele mai late, pentru a-i reda stabilitate şi au trebuit să modifice şi direcţia pentru a o coborî.
Iar cel care urma să conducă această maşină, trebuia să o facă din poziţie culcat, pentru a încăpea.
Pentru a ascunde toată această structură interioară, maşina a primit geamuri negre mate. Iar aici, inevitabil, a apărut şi întrebarea cum va vedea şoferul drumul.
Soluţia a fost într-o cameră montată pe acoperiş, care transmitea imaginile la un telefon din interior, doar că exista o mică latenţă, de care trebuia să se ţină cont în condus.
Dar, într-un final, vehiculul lor a reuşit să înainteze, atât de asfalt ideal, cât şi pe zone cu un pic de prundiş. Efectul acestuia nu s-a lăsat aşteptat. Toţi aveau impresia că un acoperiş se târăşte, practic, pe asfalt.
Maşina nu ar putea trece ITP-ul, cu siguranţă, şi nici vreo tentativă de omologare. Dar pentru a fi expusă oamenilor la diverse întruniri sau pur şi simplu pentru a o vedea pe YouTube, ea şi-a îndeplinit excelent misiunea!
Vezi totul în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traducere automatizată în engleză sau altă limbă dorită din comenzile player-ului.
0
4,625
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!