(VIDEO) Acesta e macaragiul din Moldova, care face gimnastică şi acrobaţii la înălţime, înainte de a-şi manevra macaraua

5 Iunie 2023, 09:51
Redacţia PiataAuto.md
Meseria de macaragiu presupune abilităţi speciale în a manevra greutăţi la mare înălţime, cu o bună cunoaştere a legilor elementare ale fizici, tocmai de asta e şi una din cele mai bine plătite din domeniul construcţiilor în zilele noastre. Dar tot ea presupune şi ore întregi de stat pe scaun la postul de manevrare, acolo sus, singur. Dacă un şofer de camion poate opri mai uşor pentru o pauză, înălţimea la care operează un macaragiu face aceste pauze mai dificile. Prin urmare, periodic e nevoie de mişcare pentru tonifiere, iar un macaragiu din Chişinău a fost surprins într-o asemenea ipostază nostimă.
Acesta nu s-a sfiit de înălţimea mare la care se afla, pentru că e în mod evident obişnuit cu ea, şi a început a face gimnastică direct pe braţul macaralei. Genuflexiuni, întinderi, şi chiar salturi — macaragiul a făcut mişcări undeva la hotarul dintre gimnastică şi acrobaţii la înălţime, iar exerciţiile sale au fost surprinse de un martor.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Point
1
3,118
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!