(VIDEO) De astăzi, Fiat încetează să mai producă maşini gri şi argintii, anunţând că viaţa trebuie să aibă culoare

26 Iunie 2023, 15:20
Redacţia PiataAuto.md
Fiat anunţă astăzi una din cele mai curajoase, geniale şi rezonante decizii pe care le-a luat în ultimele decenii. De astăzi, marca italiană încetează în totalitate să mai producă maşini gri şi argintii de orice nuanţă, o mişcare pe care mulţi ar considera-o total iraţională atât timp cât griul e una din cele mai vândute culori în toată lumea. Dar Fiat alege calea de a merge cu tupeu spre interzicerea unei alegeri foarte populare, câştigând dragostea tuturor celorlalţi pentru curajul său. Şi, de altfel, Fiat e primul producător din lume care ia o asemenea decizie!
Cei de la Fiat au filmat şi un video pentru a-şi explica decizia. Au arătat cât de frumoasă şi plină de culoare e Italia, iar maşinile gri n-au nimic în comun cu spiritul Italiei. Iar Fiat trebuie să aibă spiritul Italiei în el, indiferent dacă e vândut în patria sa, sau în SUA, Marea Britanie sau orice altă ţară din lume, chiar dacă în multe din ele griul era cea mai populară culoare. Prin urmare, italienii au ajuns la această decizie curajoasă de a exclude griul din gama lor, iar de acum încolo culorile modelelor Fiat vor fi inspirate de marea, soarele, pământul şi cerul Italiei!
Aşadar, de astăzi în lume vor fi produse şi vândute doar Fiat-uri pline de culori îndrăzneţe, care să reflecte ideea că viaţa trebuie să aibă culoare!
Vezi mai jos şi video-ul prin care Fiat şi-a anunţat decizia, tachinând alţi producători şi punând un Fiat gri într-un vas imens de vopsea oranj pentru a-i reda culoare.
2
8,384
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!