(VIDEO) Un pod din India, construit de 8 ani încoace, s-a prăbuşit a doua oară

5 Iunie 2023, 15:56
Redacţia PiataAuto.md
Podul rutier Aguwani-Sultanganj, cu 4 benzi de circulaţie, s-a prăbuşit ieri în statul Bihar din India, momentul prăbuşirii în râul Gange fiind surprins de martori. Podul era în construcţie de 8 ani încoace, trebuia să fie gata de acum 3 ani, şi e doua oară când se prăbuşeşte, anul trecut având loc o altă prăbuşire parţială a lui. De această dată podul prăbuşit nu va mai putea fi reconstituit, ci va fi nevoie, cel mai probabil, de o construcţie nouă, de la zero.
Aparent, întrucât podul era în construcţie şi era o zi de odihnă, nimeni n-a avut de suferit în urma prăbuşirii acestuia. Însă ulterior a fost raportată dispariţia unui paznic, care încă nu fusese găsit. Înainte de producerea incidentului, martorii observaseră că unul din cablurile suspendate părea slăbit şi nu susţinea structura podului, motiv din care unii din ei au şi pornit să filmeze. N-a durat mult până podul a cedat.
Construcţia podului a costat peste 200 milioane de dolari americani până acum şi acesta e deja numit drept un simbol al corupţiei din statul Bihar, din cauza materialelor proaste şi modului neprofesionist în care a fost construit. Vezi momentul prăbuşirii în video-ul de mai jos.
0
1,891
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!