Mercedes aplică grile de S-Class şi E-Class pe întreaga gamă de monovolume, de la V-Class şi EQV la Vito

28 Iulie 2023, 11:03
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes a aplicat un facelift la pachet pentru întreaga sa gamă de monovolume, de la V-Class la paralela sa electrică EQV, de la Vito la eVito. Ca să le facă mai atractive şi mai dorite, le-a aplicat acestor grile inspirate de pe S-Class şi E-Class.
Cea mai evidentă preluată a grilei de la actualul S-Class W223 o are noul V-Class, grila fiind mai înaltă, dar având acelaşi contur cromat şi acelaşi design al liniilor orizontale. Mişcarea va fi cu siguranţă apreciată de fanii lui V-Class, mulţi dintre care oricum îl plasat ierarhic în zona limuzinelor de lux. Apropo, V-Class a primit pentru prima dată şi emblema cu stea montată spaţial, în mod clasic, nu doar una plată.
EQV are o grilă acoperită, pentru că nu are nevoie de răcire a unui radiator acolo. La Vito şi eVito grile sunt aproape identice şi sunt mai simple, amintind un pic de noul E-Class, iar la V-Class Marco Polo grila e înţesată cu zeci de embele mici Mercedes lucioase, pentru a-l distinge ca un model şi mai luxos.
Modelele au primit şi actualizări la cadrane şi sisteme multimedia. Cele din gama V-Class şi EQV au acum display-uri duble, alăturate, în stilul generaţiei precedente de E-Class şi a SUV-urilor actuale.
Şi, desigur, pe ici, pe colo, au mai apărut actualizări la tehnologie şi dotări, în special la versiunile ultra-luxoase, precum V-Class Marco Polo, care e un soi de van de lux cu spaţiu berechet la interior, dar cu care să nu te jenezi să circuli până şi pe străzile din Monaco.
0
1,627
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!