(VIDEO) Un şofer care nu priveşte la drum şi un pieton merge pe carosabil în Moldova duc inevitabil la un incident

19 Septembrie 2023, 08:55
Redacţia PiataAuto.md
Un incident, care a fost la limita de a deveni o tragedie, a fost surprinsă acum două zile pe traseul R2 din Moldova, aparent în interior localităţii Chetrosu de pe acest traseu. Un şofer care în mod clar nu priveşte la drumul în faţa sa, ci înaintează cu privirea îndreptată în altă parte, în combinaţie cu un pieton care merge pe carosabil, aproape pe mijlocul benzii, au dus inevitabil la un incident. De această, incidentul nu s-a lăsat cu răniri grave, însă el ar trebui să servească drept lecţie de siguranţă rutieră, atât pentru şoferi care condus în asemenea manieră, cât şi pentru pietoni.
Pietonul se deplasa pe carosabil, în spatele unui şir de maşini parcare oblic, prezumând cumva că banda dreaptă nu va fi folosită de maşini. Şoferul unui VW Passat se deplasa, însă, pe acea bandă, însă nu pare să fie deloc atent la ceea ce are în faţă, or, e clar că nu a observat pietonul decât când l-a lovit.
Din fericire, lovitura a fost una cu colţul dreapta faţă a maşinii, cu o suprafaţă mică, destabilizându-l pe pieton şi făcându-l să scape lucrurile pe care le avea în mână. Din fericire, acestea au fost singurele daune, însă doar 5 sau 10 cm mai spre dreapta a maşinii puteau rezulta într-un traumatism grav la această viteză constantă.
Din imagini se poate vedea că şoferul de VW apasă frâna abia după incident, nici măcar o secundă până la incident, ceea ce ne face să presupunem o eventuală folosire a telefonului mobil sau pur şi simplu o distragere a privirii în altă parte.

Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / automobil_md
0
1,302
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!