(VIDEO) O maşină furată în Noua Zeelandă a fost întoarsă cu o scrisoare în care hoţul îşi cere scuze şi a mai lăsat şi cadouri

5 Decembrie 2023, 16:16
Redacţia PiataAuto.md
Un caz bizar de furt al unei maşini a avut loc în Noua Zeelandă, în oraşul Auckland. De fapt, furtul maşinii a fost relativ uzual, ea aparţinând proprietarului unei cafenele şi fiind furată în timp ce se afla în apropierea localului, dar partea neobişnuită e că maşina a fost întoarsă ulterior, cu o scrisoare în care hoţul îşi cere scuze şi a mai lăsat şi cadouri pentru copilul proprietarului.
Proprietarul maşinii, Varun Chada, spune că a ieşit afară, a pornit maşina, dar şi-a amintit că uitase ceva în cafeneaua sa, aşa că a tras o fugă să ia ce uitase. Însă când a revenit maşina nu mai era în acelaşi loc, fiind furată cu uşurinţă, întrucât avea cheile în contact şi motorul pornit.
Proprietarul automobilului — un Holden Colorado — a anunţat poliţia, având şi imagini de pe camerele video cum i-a fost furată maşina. Însă peste 4 zile maşina a fost întoarsă de hoţ, fiind parcată exact în locul din care a fost furată, fiind în starea iniţială şi având o scrisoare ataşată, în care hoţul îşi cere scuze că „i-a împrumutat” maşina, spunând că era beat şi voia să ajungă acasă.
Hoţul i-a lăsat cheile în maşină şi a închis uşa încuiată, cu cheile înăuntru, mizând că proprietarul va putea deschide maşina cu a doua pereche de chei şi totodată asigurându-se că maşina nu va fi furată de un alt hoţ la fel de oportunist ca el.
Pentru ca regretele hoţului să fie mai sincere, acesta a pus în interior şi cadouri pentru fiul proprietarului, pe lângă scrisoare lăsată. Poliţia, însă, a anunţat că va continua să caute hoţul, în pofida gestului acestuia de a întoarce maşina proprietarului.

Vezi mai jos şi un video filmat de presa din Noua Zeelandă.
0
1,845
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!