(VIDEO) The Grand Tour revine cu una din ultimele emisiuni, în care traversează deşertul Sahara

6 Februarie 2024, 13:32
Redacţia PiataAuto.md
Protagoniştii The Grand Tour au confirmat acum două luni că emisiunea va fi închisă definitiv, anul 2024 fiind ultimul în care vom mai vedea cel mai probabil încă două episoade. Unul din ele va apărea pe 16 februarie şi are loc în deşertul Sahara. Şi e descris drept cea mai mare şi mai lungă aventură de până acum.
Cei trei au mai traversat deşerturi în cariera lor anterioară, dar acum s-au aventurat în cel mai mare deşert din lume, Sahara. Se pare că aceştia au înaintat şi prin zone cu relief dur şi dificil, departe de civilizaţie, dar şi pe rute mai folosite, spre oraşul Dakar, reconstituind oarecum simbolic şi părţi din traseul de cândva al raliului Paris-Dakar.
Şi întrucât Africa e pestriţată de zone unde călătoriile nu sunt recomandate din motive de securitate, toată aventura a fost condimentată şi cu intrări în asemenea regiuni.
Maşinile lor, sunt, ca de obicei aparent total nepotrivite pentru o asemenea misiune — un Maserati, un Aston Martin şi un Jaguar. Din imagini ele par să fi fost pregătite cu arcuri mai înalte la suspensie, pentru o gardă la sol mărită, şi cu scuturi de protecţie şi roţi de offroad, dar rămân a fi nişte GT-uri, în esenţă, nu maşini de raliu sau de traversa deşerturi nisipoase. Şi tocmai asta face aventura mai interesantă.
Şi maşinile par să ajungă aproape distruse la final, ceea ce indică din nou că unul din ultimele episoade, ale celei mai populare echipe ce a produs vreodată vreo emisiune auto, va fi unul pe cinste.
Cu regret şi nostalgie, însă, putem fi deja aproape siguri că fie e chiar ultimul, fie e penultimul. Însă această mare emisiune e cu siguranţă pe cale să plece în istorie, lăsând un mare gol în urma sa, mai ales că şi emisiunea Top Gear a fost închisă de curând. Pleacă o întreagă epocă în istorie, din păcate. Să mai apreciem, deci, aceste ultime episoade din această epocă, care apune acum!
Vezi mai jos şi prefaţarea oficială a acestui episod, publicată de cei de la The Grand Tour.
1
1,237
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!