(VIDEO) Un tâmplar din Vietnam a creat un Mercedes-AMG G63 din lemn, folosind structura unui Mitsubishi Pajero

2 Iunie 2024, 10:53
Redacţia PiataAuto.md
În Vietnam există un tâmplar care a devenit popular în mediul online datorită creaţiilor sale neobişnuite din lemn, mai ales celor pe 4 roţi. Fiind pasionat de maşini, acesta meştereşte uneori vehicule inspirate din modele reale, care arată incredibil de asemănător cu originalele. Acum tâmplarul vietnamez a creat un Mercedes-AMG G63 din lemn, folosind la bază structura unui Mitsubishi Pajero vechi.
Acesta a decopertat iniţial toată maşina originală, lăsând efectiv doar cadrul său dur, roţile, motorul, cutia şi tracţiunea, cu tot cu elementele de direcţie.
Peste ea a sudat carcasa viitorului G-Class, la dimensiunile şi proporţiile corecte. Apoi a început asamblarea pieselor brute de caroserie, făcute in lemn.
Totul părea foarte necioplit la început, cu forme atât de rectangulare, încât părea că opera finală va fi departe de original.
Însă apoi au urmat instrumentele de tăiere fină a formelor şi cioplire a micilor detalii. Astfel, maşina a început să capete curburi şi să se apropie de silueta originalului.
Au urmat asamblări de interior, făcute şi ele din lemn. Până şi scaunele sunt făcute din lemn, chiar dacă au pe ele gravată forma unei tapiţerii cu cusături în formă de romburi.
De fapt, anume prin producţia acestor mici detalii din lemn acest proiect ajunge să fascineze şi să pară aproape incredibil că ar fi făcut, de fapt, dintr-un asemenea material.
Tâmplarul a făcut până şi lumini pentru maşina sa din lemn, inclusiv indicatoare de direcţie LED în oglinzi.
Şi rezultatul final e fascinant fără îndoială! Nivelul de detalii, măiestria cu care s-a lucrat sunt incontestabile şi pot lăsa cu gura căscată pe oricine.
Iar toată această maşină din lemn este şi mobilă, întrucât motorul şi structura originală îi permit să înainteze pe baza propriei propulsii. Deci nu vorbim de un exponat static de muzeu, ci de o maşină adevărată, măiestrită din lemn!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
7,561
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!