O urmărire cu 10 echipaje de poliţie a avut loc azi în Chişinău, poliţia a venit cu detalii şi explicaţii

15 August 2024, 19:16
Redacţia PiataAuto.md
O urmărire cu totul ieşită din comun a avut loc astă seară în Chişinău, finalizată pe strada Albişoara, chiar în faţa sediului central al Inspectoratului General de Poliţie, acolo unde 10 maşini de poliţie au înconjurat fugarul cu un VW Touran şi l-au reţinut. Urmărirea, însă a fost una foarte lungă, pornind din Ialoveni, iar în decursul ei fugarul a produs 5 accidente rutiere prin Chişinău, lovind şi acroşând maşini.
Poliţia a oferit detalii şi explicaţii şi menţionează că fugarul are vârsta de 20 de ani şi a furat maşina noaptea trecută din sectorul Ciocana al Chişinăului. Spre seară, maşina a fost observată în Ialoveni, iar un echipaj de poliţie a vrut să o oprească. Şoferul, care avea şi un pasager alături, a refuzat să oprească şi astfel a început urmărirea, cu implicarea mai multor echipaje de poliţie.
Ea a durat din Ialoveni până la intrarea dinspre sud în Chişinău, apoi pe străzile capitalei până în centrul acesteia pe strada Albişoara. Către acest moment maşina era deja urmărită de un număr mare de echipaje şi din câte se pare ieşise pe contrasens. Într-un final fugarul a lovit din plin un Volvo, iar aici maşina sa a rămas deja blocată şi a fost înconjurată de 10 echipaje de poliţie.
Poliţiştii l-au imobilizat pe fugar şi l-au reţinut. Poliţia spun că aceste e recidivist, fiind judecat anterior pentru jaf.
Acum acesta a provocat daune şi maşinii furate, şi altor maşini, dar, dincolo de toate, a pus în pericol siguranţa a mii de oameni astăzi prin urmărirea pe care a provocat-o şi perpetuat-o prin jumătate de Chişinău. Bineînţeles, acesta riscă multiple capet de acuzare pentru furtul maşinii şi urmărirea de astă seară.
2
3,039
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!